قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال گذشته معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند
سرخط خبرها

احداث ۱۳ کیلومتر مسیر دوچرخه از نماز تا ملک‌آباد | در بلندمرتبه‌سازی تابع طرح تفصیلی هستیم

  • کد خبر: ۳۷۸۷۹
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۱
احداث  ۱۳ کیلومتر مسیر دوچرخه از نماز تا ملک‌آباد | در بلندمرتبه‌سازی تابع طرح تفصیلی هستیم
شهردار مشهد گفت: ۵ ماه است که الیت پولی از شهروندان کسر نمی‌کند
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی شهردار مشهد در گفت‌وگوی زنده با شهروندان در صفحه شخصی اینستاگرام خود با اعلام این خبر افزود:مجموع خطوط دوچرخه سواری اجرا شده در سال ۹۸ به اندازه تمام سال‌های قبل بوده است.

شهردار مشهد خاطر نشان کرد: آزمون استخدامی توسط شهرداری‌ها برگزار نمی‌شود و ۷ سال است که مجوز توسط وزارت کشور صادر نشده است. با این حال در سال گذشته به صورت فوری مجوزی را برای برگزاری آزمون استخدامی آتش نشانی گرفتیم.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه ۵ ماه است که الیت پولی از شهروندان کسر نمی‌کند اذعان داشت: الیت به ضرورت شکل گرفت تا جای پارک موقت برای شهروندان در کنار خیابان ایجاد شود.

وی تاکید کرد: در الیت موضوعاتی مثل دریافت پول در کنار خیابان توسط پارکبان آزار دهنده بود؛ که برای حل آن به سراغ الکترونیکی شدن رفتیم. در برخی از موارد خوداظهاری انجام دادیم.

وی اظهار داشت: از جنبه مدیریت شهری شرکت الیت سودده نیست و هزینه‌ها بیشتر از درآمد است. سعی کردیم نیرو‌ها را به حوزه‌های دیگر منتقل کنیم، اما با اینکه ۲۰۰ نفر کم کردیم، اما باز هم سود ده نیست.

وی با بیان اینکه مسیر‌های الیت مسیر‌های پر تردد است و تقاضا برای آن زیاد است، ادامه داد: حدود ۵ ماهی است که هزینه الیت را به استثنا دو معبر به‌خاطر کرونا از شهروندان کسر نمی‌کنیم.

محکم پای فضای سبز مشهد ایستاده ایم

شهردار مشهد اضافه کرد: تونل نماز در مطالعات زیست محیطی مشخص کرد تونل نماز به چشمه برخورد می‌کند؛ بنابراین آغاز عملیات به تعویق افتاد، اما اگر مطالعات زیست محیطی درست شود این پروژه از موارد مورد علاقه من هم هست و پیگیری می‌کنیم.

کلائی افزود: کمربند جنوبی تابعی از مطالعات زیست محیطی است. فکر نمی‌کنم کوه‌پارک به محل جولان خودرو‌ها تبدیل شود، چون تعداد سرعت گیر‌های آن زیاد است.
وی گفت: در مورد چمن و درختکاری سازمان پارک‌ها به صورت خرد جمعی تصمیم می‌گیرند. مشهد از نظر پاکیزگی و زیبایی نمره اول را در آمار دارد.
وی افزود: پای فضای سبز مشهد ایستاده‌ایم سعی می‌کنیم فضای سبز ایجاد کنیم.

کلائی افزود: در هفته آینده وحدت رویه حاکم می‌شود و بروکراسی را در بین مناطق کمتر می‌کند. از همکاران شهرسازی قول گرفتیم ۱۵ آبان سیستم آنلاین شود و انقلابی در این حوزه خواهد بود.

احداث مسیر ۱۳ کیلومتری دوچرخه سواری از بولوار نماز تا ملک‌آباد

وی اذعان داشت: طی نظرسنجی‌ها مشخص شد بیلبورد‌های کرونا روی مردم اثری نگذاشته و تصمیم گرفتیم هزینه شهر را هدر ندهیم.
شهردار مشهد خاطر نشان کرد: در بلند مرتبه سازی تابع طرح تفصیلی هستیم.

کلائی گفت: بلوار نماز در بلند مدت بسیار بهتر از این خواهد شد و بسیار برای دوچرخه سواری مناسب است. از تقاطع نماز به هاشمیه مسیر دوچرخه سواری درست کردیم.

وی افزود: این مسیر از تقاطع هاشمیه به شهید ناصری خواهد رفت و بعد به میدان کاوه و دور باغ ملک آباد متصل می‌شود و ۱۳ کیلومتر می‌شود که بسیار مهم است. این طرح تا عید به اتمام خواهد رسید.
 
از بهمن ماه برای تبدیل وضعیت و جذب نیروی جدید منع شدیم

شهردار مشهد تاکید کرد: در این شهر تعداد زیادی شرکت خدماتی وجود دارد که هر کدام پروژه‌هایی دارند که به آسفالت صدمه می‌زند، در برخی از موارد حفاری صدماتی وارد می‌کند که ۱۳۷ برای رفع آن‌ها پاسخگوی مردم است.

کلائی با بیان اینکه شهرک‌های شهید رجایی و شهید باهنر از محلات مورد علاقه من هستند، افزود:عصر شخصا در شهرک شهید رجایی بودم و مسائل آن‌جا را بررسی کردم.

وی گفت: در وضعیت اقتصادی فعلی بدهکاری ما زیاد نیست و مانند گذشته مطالبات چندین ساله نداریم.
وی افزود: از بهمن ماه برای تبدیل وضعیت کارکنان و جذب نیرو منع شده‌ایم و هیچ کاری نمی‌توانیم بکنیم.
 
دسترسی‌های کوه‌پارک افزایش می‌یابد

وی خاطر نشان کرد: کوه پارک در حال مطالعه است و بزودی دسترسی‌های آن زیاد می‌شود.
وی در خصوصدر پرداخت پیمانکاران گفت: در این حوزه مشکلی نداریم. یکی از بهترین کار‌هایی که می‌کنیم به کار گرفتن کارگران و اشتغالی ایجاد شده در پروژه‌های عمرانی است.

کلائی اذعان داشت: در چراغچی۱۳، پل نصب خواهد شد و اگر فروشگاه‌ها رضایت ندهند از ماده ۹ استفاده می‌کنیم و این بحث حقوق مردم است از دادستان هم می‌خواهم همکاری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->